T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / ESENYURT - ESENYURT CUMHURİYET İLKOKULU

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

15 Temmuz 2016 tarihinde, devletimize ve milletimize karşı başlatılan menfur darbe girişimi aziz milletimizin şanlı direnişi ile etkisiz hale getirilmiştir. Tankın, topun, uçağın karşısına yüreğiyle dikilen aziz milletimiz, istiklaline uzanan hain elleri kırarak istikbaline sahip çıkmış, bir kez daha tarihe adını yazdırmıştır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, darbe girişimine karşı mücadele veren şehit ve gazilerimizi anma, demokratik kazanımlarımızın değerini vurgulama günüdür. Toplumumuzun ve devletimizin gayretleriyle bertaraf edilen bu tehlikeyi bir daha yaşamamak için demokrasimizi korumalı ve ilerletmeliyiz. Esenyurt Cumhuriyet İlkokulu olarak, her zaman evrensel demokratik ilkeleri kararlılıkla savunmaya ve bu yönde emek vermeye devam edeceğiz.

15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazan kahraman şehitlerimizi rahmetle ve canını hiç tereddüt etmeden ortaya koyan gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Millî Eğitim Bakanlığımızın Hazırlamış Olduğu 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Broşürü İçin Aşağıdaki Bağlantıya Tıklayınız. ⬇️☑️
http://www.meb.gov.tr/15-temmuz-ilkokul-brosur/duyuru/19371

Okulumuzun 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Köşesi

15-07-2021

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.07.2021 - Güncelleme: 15.07.2021 00:45 - Görüntülenme: 503
  Beğen | 15  kişi beğendi