İSTANBUL / ESENYURT - ESENYURT CUMHURİYET İLKOKULU

Serkan GÖKŞEN - Okul Müdürü

1985 yılında Kahramanmaraş´ta doğmuştur. İlkokul, ortaokulu ve liseyi İstanbul´da okumuş olup, 2006 Yılında Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi´nden mezun olmuştur. Gelişim Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü´nde okumakta aynı zamanda Ahmet Yesevi Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi Bölümü´nde yüksek lisans yapmaktadır.

Meslek hayatına 2006 yılında ilk görev yeri olan İstanbul Sultanbeyli Battalgazi ilkokulu´nda öğretmen olarak başlamıştır. 2015 yılında İstanbul Küçükçekmece Remzi Yurtsever İlkokulu´na müdür yardımcısı olarak atanmıştır. 2016 Yılında Geçici Eğitim Merkezi Koordinatör Müdürü olarak görev yapmıştır. 2017 yılında Kaya Sebati Tuncay İlkokulu´nda müdür yardımcılığı görevine başlamıştır.  2019 yılında Esenyurt Cumhuriyet İlkokulu´na müdür olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babasıdır.